Cailiang LED zobrazená na SIGN Istanbul 2023

SIGN istanbul otvoril svoje brány už po 24. krát od 21. do 24. septembra 2023, čo každoročne prinieslo svet priemyselnej reklamy a digitálnej tlače do srdca Eurázie.
1695625136669

V téme výstavy Shine Your Sign priniesol Cailiang LED na výstavu rôzne produkty.Vďaka tomu je Cailiang krásny pohľad na výstavu a priťahuje návštevníkov a zákazníkov.

2

Vytváranie spojení

Pod vplyvom epidémie v posledných rokoch sme len zriedka mali príležitosť úzko komunikovať s našimi spotrebiteľmi offline.Takže tento rok tvrdo pracujeme na tom, aby sme sa zúčastnili aktivít a umožnili viacerým ľuďom vedieť viac o našich produktoch a mali s našimi produktmi úzky kontakt.Táto výstava je pre nás mostom na komunikáciu a miestom, kde môžeme vyjadriť svoj hlas.

15

Prezentácia produktov

Odvetvie LED obrazoviek sa mení každým dňom.Tenšie a farebnejšie displeje sú tiež technologické inovácie, o ktoré sme sa usilovali.Táto výstava je pre nás tiež platformou na úplné vystavenie našich produktov.Nielen to, existuje aj veľa zaujímavých produktov, ako sú priehľadné obrazovky a zakrivené obrazovky, ktoré možno použiť v rôznych oblastiach.Cailiang of Higreen tiež neustále inovuje produkty a vždy dodržiava koncepciu výroby lepších produktov.

34

V blízkej dobe plánujeme ďalšie výstavy, na každého sa tešíme!

 

 

 

 


Čas odoslania: 25. septembra 2023
  • FACEBOOK
  • instagram
  • ins
  • youtobe
  • 1697784220861